Women in financial services

Members login
aanmelden

WIFS Voorjaarsborrel, Netwerken voor Professionals

De eerste WIFS Voorjaarsborrel, met als thema Netwerken voor Professionals, vindt plaats op woensdag 11 april op het Landgoed Duin en Kruidberg te Santpoort. Dit event wordt gehost door ABN AMRO.

Caroline Princen, lid Raad van Bestuur ABN AMRO en lid Raad van Advies WIFS verzorgt het welkomswoord, waarna een presentatie volgt van Nicolette Loonen, voorzitter WIFS. Annemieke Roobeek, Professor aan Nyenrode Business Universiteit en expert in Intercompany Netwerken geeft vervolgens haar visie op Netwerken voor Professionals en praktische tips & trics met de deelnemers.

Na het plenaire deel volgt een actieve en praktische workshop rondom het thema Netwerken voor Professionals, en we sluiten deze bijeenkomst af met een borrel die rond 18.15 zal starten.
 
Op deze Voorjaarsborrel verwelkomen we naast WIFS leden ook graag het ABN AMRO vrouwennetwerk Leading Ladies.
 
WIFS leden kunnen zich aanmelden door in te loggen op www.wifs.nl en in de kalender in de rechterbovenhoek te klikken op ?Voorjaarsborrel'.
 
Programma:
 
16.00h - 16.30h: Ontvangst op Landgoed Duin en Kruidberg;  www.duin-kruidberg.nl
16.30h - 17.00h: Welkomswoord door Caroline Princen en Nicolette Loonen
17.00h - 17.30h: Presentatie Annemieke Roobeek: Netwerken voor Professionals
17.30h - 18.00h: Workshop Netwerken voor Professionals
18.00h - 18.15h: Uitkomsten workshop
18.15h - 19.00h: Borrel
 
Achtergrond informatie programma:
 
Het programma van de WIFS Voorjaarsborrel omvat naast het welkomswoord een lezing, een workshop en een borrel. De lezing wordt gegeven door Professor Dr. Annemieke Roobeek. Annemieke is professor aan Nyenrode Business Universiteit, commissaris bij o.a. ABN AMRO en actief in haar bedrijf Meeting More Minds.
 
Annemieke Roobeek is een expert op het gebied van Intercompany Networking en heeft een duidelijke visie op de toegevoegde waarde van Netwerken voor Professionals. Meer informatie over Annemieke Roobeek op www.meetingmoreminds.nl
 
Na de plenaire sessie volgt een actieve Workshop waarvoor de deelnemers verdeeld worden in kleine groepen waarin zij met elkaar in discussie gaan over stellingen gerelateerd aan het onderwerp Netwerken voor Professionals
 
Kosten/Aanmelding
 
Aan deze workshop zijn voor leden van WIFS geen kosten verbonden. Als lid van WIFS kun je je direct gratis aanmelden door in te loggen op wifs.nl en in de kalender in de rechter bovenhoek "Voorjaarsborrel" te selecteren.Voor vragen of opmerkingen kun je contact opnemen via info@wifs.nl

« naar overzicht