Women in financial services

Members login
aanmelden

Workshop You!

Op 19 maart organiseert YoungWIFS in samenwerking met het adviesbureau &Samhoud een interactieve workshop om je te inspireren en te helpen in het verkennen, ontwikkelen en realiseren van je persoonlijke visie.

 

Workshop YOU!

Wil je meer aan het roer staan van je eigen leven?Wil je met meer energie de dag beginnen en met meer voldoening de dag afsluiten? Wil je gemakkelijker keuzes maken? Kortom: wil je beter weten wie je bent, wat je wilt en wat je kunt?  

Op 19 maart organiseert YoungWIFS in samenwerking met het adviesbureau &Samhoud een interactieve workshop om je te helpen al deze vragen te beantwoorden.

De workshop zal worden gegeven door Carolien Beijen en is bedoeld om je te inspireren en te helpen in het verkennen, ontwikkelen en realiseren van je persoonlijke visie. Als je immers weet wie je bent en wat je wilt, sta je sterker aan het roer van je carrière en je leven.

Wij ontmoeten jou graag op de workshop en garanderen dat je na het verlaten van de workshop de juiste tools hebt om je te helpen je ultieme doel te bereiken en je bucketlist te realiseren.

 

Wat:              Workshop YOU! (inclusief diner)

Wanneer:       donderdag 19 maart 2015

Waar:            &Samhoud,  Maliebaan 55, 3581 CE Utrecht

Tijdstip:         18.00-21.30 ( inloop 17.30-18.00)

 


Ken je andere vrouwelijke young professionals die ook deel uit willen maken van het Young WIFS netwerk?

Nodig hen dan voor dit event uit door deze uitnodiging door te sturen!

Bevestig je deelname vóór 12 maart via deze link

 

Ambitieuze groet,

Young WIFS bestuur

 

 

Praktische informatie: De locatie is gemakkelijk te bereiken met het OV. Voor de dames die met de auto komen is het betaald parkeren.

« naar overzicht