Women in financial services

Members login
aanmelden

Workshops tijdens jaarcongres op 26 maart 2013

Dinsdag 26 maart 2013 vindt het 4e WIFS jaarcongres plaats bij ABN AMRO. Thema van dit congres is IMPACT. Impact met inspirerende, toonaangevende sprekers als Annemarie van Gaal, Wouter Bos, Claire Boonstra, Jim Stolze, Noreena Hertz en Thandiwe Chama. En met de impact van WIFS in workshops met een gevarieerd aanbod.

Naast het plenaire gedeelte zijn er workshops waar je jouw IMPACT en die van de financiële sector verder kunt bepalen en ervaren. De workshops zijn opgezet rondom de onderwerpen Risico, Innovatie, Klantvertrouwen en Persoonlijke Impact. Je bent tijdens het congres in de gelegenheid om één workshop naar keuze te volgen. Je kunt kiezen uit:
 
Workshop Microfinanciering, een risico of een weloverwogen kans? Joris de Vries en Roy Spit van Qredits laten ons ervaren welke IMPACT microkrediet heeft voor kleine ondernemers en starters, ook in Nederland.
 
Workshop Good Market Conduct - de invloed van waarden in de Financiële Sector Wendy van Tol, Olivier Sueur en Nikki Molenaar van PwC stellen op interactieve wijze deelnemers de vraag: Hoe waardevol is het eigen handelen? Op welke manier creëer jij impact voor mens en maatschappij?
 
Workshop Intentie & Impact Filosofe Minke Trompen en Sandra Roelen-Hendriks laten ons dieper nadenken over waarden en beïnvloeden. Hoe maakt jij impact?
 
Workshop Innovatie Trendwatcher Tony Bosma neemt ons mee naar de toekomst. Denk met hem mee.
 
Workshop Invloed In deze creatieve denksessie ga je met innovators aan het werk om een bijdrage te leveren aan het verder brengen van hun ideeën. Ervaar hoe jij impact kunt hebben en laat je inspireren door innovatieve ideeën buiten de financiële wereld. Onder bezielende leiding van Karl Raats met o.a. innovators Niki Fens, Charlotte van Erp Taalman, Havo Canter Cremers en Yao-Hua Tan.
 
Workshop Klantvertrouwen ?Klant Centraal? is een thema dat de afgelopen periode door veel financiële instellingen wordt gebruikt om aan te geven dat ze zijn veranderd. Maar in hoeverre ervaart de klant dit nu echt? Rianne Vedder, partner bij Ernst & Young, laat je op een interactieve manier kennis maken met de klantbeleving bij bedrijven die hoog scoren op het thema ?Klant Centraal?, met het toepasbaar maken hiervan op de financiële sector en de persoonlijke impact die men zelf op de klant kan hebben.
 

« naar overzicht