Women in financial services

Members login
aanmelden

Community stagiair gezocht!

Weet jij als geen ander hoe we onze leden het beste kunnen bereiken? En ben jij creatief en leergierig? Laat dan snel van je horen!

 

 

 

Bij ons krijg je de kans om deel uit te maken van een netwerk van maar liefst 400 leden. Allemaal bevlogen professionals in de financiële sector die hun kennis en ervaring op de best mogelijke manier met elkaar willen delen. 

Over de stage
Je helpt om onze online communicatiemiddelen zo goed mogelijk in te zetten. Denk hierbij aan onze website, social media kanalen en e-mailings.  

De opdracht
Het opzetten en beheren van een besloten community voor onze  leden en partners. Dé plek waar zij hun kennis en ervaring met elkaar kunnen delen. Wil je zelf ook  bepaalde vaardigheden ontwikkelen? Dan is daar zeker ruimte voor!   

Wat vragen wij?    

  • ​Je bent enthousiast en pakt door;
  • Je hebt kennis van en interesse in social media;
  • Je hebt snel door hoe een contentmanagementsysteem of e-mailtool werkt;  
  • Je volgt een HBO studie in de richting van (Online) Marketing of Communicatie (3e of 4e jaar).

Wie zijn wij? 
Women in Financial Services Nederland (WIFS) is een netwerk binnen de financiële dienstverlening. In ons bijna 10-jarig bestaan is onze missie een betere balans te creëren tussen masculiene en feminiene waarden in de financiële sector. Wij zijn een ambitieus netwerk, dat samen met haar leden en partners een platform creëert voor gebalanceerd leiderschap en daarmee bijdraagt aan een betere en gezondere financiële sector. Het vertrouwen in onze sector moet worden hersteld,  en WIFS is ervan overtuigd dat de inbreng van feminiene waarden hierbij een grote rol kan spelen. Het is daarom goed als vrouwen meer van zich laten horen en er meer erkenning komt voor feminiene waarden. WIFS concretiseert haar missie door invulling te geven aan 4 kernwaarden: Connect, Share, Empower en Energize 

Je wordt begeleid door onze portefeuillehouder Communicatie en werkt samen met communicatie- en activiteitencommissie. We bieden uiteraard een vergoeding voor de  stage.

Interesse? Stuur je mail met motivatie naar info@wifs.nl 

« naar overzicht