Members login
aanmelden

Inès de Wit

 Penningmeester

Inès de Wit (41) is sinds 1 september 2017 Manager Local Market Unit & Service bij DFM. Hiervoor was zij 2,5 jaar portfoliomanager bij VWPFS, waarbij ze de organisatie adviseerde in de verander portfolio en ze een team met projectmanagers, business analisten, business architect en PMO aanstuurde. DFM heeft de ambitie de beste autobank te worden die mobiliteitsdromen waarmaakt. Bij DFM is Inès nu verantwoordelijk voor Betalingsverkeer, Productontwikkeling, IT (GRC en Development) en stuurt zij het team aan dat verantwoordelijk is voor de 1st vote voor retail & wholesale kredietaanvragen. Dit doet zij met veel passie en plezier vanuit Amersfoort.

Inès haar kracht ligt in het verbinden van mensen, en samen verandering te realiseren met focus op operational en customer excellence. Haar aanpak? Inzicht verschaffen op operationele, tactische en strategische issues. Ownership voor de oplossing te pakken en haar omgeving op deze reis mee te nemen.

Via haar netwerk is Inès in aanraking gekomen met WIFS. Zij omarmt de 4 kernwaarden van WIFS, zowel privé als zakelijk. Connect, share, empower en energize ondersteunen goed de uitdagingen waar we samen voor staan. Als bestuurslid bedrijfslidmaatschap heeft Inès de ambitie WIFS verder te professionaliseren en samen een stempel te drukken op de financiële sector. Hoe? Dat bepalen we samen!

Inès is geboren in Sneek, in Friesland. Heeft bedrijfseconomie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Zij woont met haar man en twee kinderen, Justin (8 jr) en Fayenne (5jr), in Almere-Buiten. Inès houdt van reizen met haar gezin, de gezelligheid thuis en mooie boeken lezen met een goed glas rode wijn.