Members login
aanmelden

Bedrijfslidmaatschap

Voor financiële instellingen die de meerwaarde inzien van een hechte band met WIFS hebben wij een bedrijfslidmaatschap dat om veel redenen interessant is. De basis is een standaard lidmaatschap; maar dan wel één dat kan worden afgestemd op de specifieke wensen van de betreffende financiële instelling. Wij denken graag actief mee over de wijze waarop WIFS van toegevoegde waarde kan zijn.

Het WIFS bedrijfslidmaatschap biedt vele voordelen

  • U steunt het gedachtegoed van WIFS. Uw commitment aan het netwerk wordt door WIFS kenbaar gemaakt op de website van WIFS en in andere communicaties. Daarnaast kunt u uw bedrijf onder de aandacht brengen bij de leden van WIFS via bijvoorbeeld een bedrijfsbezoek of een workshop. Dit kan u helpen in uw aantrekkelijkheid als werkgever.
  • Vrouwen uit uw organisatie kunnen gebruik maken van ons programma-aanbod. Dit aanbod is zo breed dat het een eigen vrouwennetwerk overbodig maakt.
  • U haalt de inspiratie van WIFS uw organisatie binnen, waardoor u ambassadeurs van ‘change’ in uw organisatie heeft die kunnen bijdragen aan innovatie, inspirerend leiderschap en verbinding.
  • U profiteert van de korting op onze eigen programma’s en programma’s van partners waar WIFS mee samenwerkt. Mogelijkheden voor maatwerk zijn bespreekbaar.

Voordelen voor vrouwen uit uw organisatie

  • Uw topvrouwen ontmoeten andere topvrouwen uit de financiële sector met wie zij ervaringen kunnen uitwisselen, netwerken en kansen delen. Zij bouwen zo een breed netwerk op van hun eigen ‘peers’ in vergelijkbare organisaties.
  • Zij kunnen een bron van inspiratie zijn voor andere vrouwen in het netwerk door hun ervaring in het netwerk te delen.
  • Uw topvrouwen kunnen gebruik maken van ons aanbod: minimaal 4 workshops en/ofbijeenkomsten, één netwerk borrel en één jaarcongres per jaar.
  • Zij kunnen met andere WIFS-leden meedoen aan Leiderschapstrainingen, Intervisie en andere programma’s en bijeenkomsten waar WIFS mee samenwerkt. Zij ontmoeten hun eigen peers en delen ervaringen die hen helpen succesvoller te worden. Daarnaast werken vrouwelijke rolmodellen mee door een presentatie te geven of met de deelneemsters in gesprek te gaan.
  • Uw topvrouwen krijgen een persoonlijk lidmaatschap en stemrecht in de Algemene Ledenvergadering. Zij kunnen een actieve bijdrage leveren aan een gezondere financiële sector, door hun vrouwelijk leiderschap nog actiever in te zetten en te benutten.
  •  

Bent u geïnteresseerd in het financieel steunen van ons gedachtengoed door middel van een bedrijfslidmaatschap?

Stuur dan een email naar info@wifs.nl. Wij nemen graag contact met u op om te bespreken hoe we dit bedrijfslidmaatschap voor uw organisatie kunnen inrichten.

 

Een aantal van de bedrijven met een bedrijfslidmaatschap zijn: