Members login
aanmelden

Individueel lidmaatschap

Je bent van harte welkom bij ons netwerk! De vereniging is gericht op vrouwen die beroepsmatig een sterke affiniteit hebben met de financiele sector hebben of hierin werkzaam zijn.

De jaarlijkse contributie bedraagt 100 euro per persoon. Hiervoor bieden wij je het volgende aan:

  • Een grootschalig jaarcongres met gelegenheid tot discussie op een actueel thema, volop ruimte om te netwerken en boeiende sprekers te horen.
  • Minimaal vier kleinschaliger workshops per jaar over uiteenlopende onderwerpen die op interactieve wijze worden aangeboden.
  • Een netwerkborrel op een unieke locatie.
  • Bedrijfsbezoeken voor en door WIFS-leden.
  • Korting op diverse programma’s die speciaal voor WIFS-leden worden aangeboden, zoals een mentoringprogramma, intervisie en een leiderschapstraining. Als lid van WIFS wordt je als eerste geattendeerd op deze activiteiten.
  • Een interactieve website met forum en een ‘wie-is-wie’ exclusief voor leden

N.B. Wil je lid worden gedurende het jaar? Vanaf 1 juli is de contributie slechts 50 euro voor het resterende jaar. Het daarop volgende jaar betaal je het jaarlijkse bedrag van 100 euro.

Wij zien jouw aanmelding als lid van WIFS met plezier tegemoet en kijken er naar uit gezamenlijk aan onze missie te werken. Je kunt je via de website aanmelden rechtsboven naast login of via deze link.

Wil je je lidmaatschap van WIFS beëindigen? Dat vinden we natuurlijk heel jammer. Stuur in ieder geval voor 1 november je opzegging van het lidmaatschap per email aan leden@wifs.nl