Members login
aanmelden

Mirelle van Gemert-Engelbert

 

Bestuurslid

Mirelle van Gemert-Engelbert (45 jaar) werkt ruim 13 jaar bij Achmea waarvan de laatste 10 jaar in schadeverzekeringen. Hier heeft ze diverse management rollen vervuld op het gebied van marketing, sales, acceptatie en claims. Op dit moment is zij als senior manager verantwoordelijk voor risk engineering, schade expertise en het schade herstel netwerk van Achmea. Zij stuurt hierbij een team aan van 10 managers waaronder ruim 200 professionals werkzaam zijn in diverse rollen. Binnen Achmea is zij daarnaast verantwoordelijk voor innovatie en verbetering.

Mirelle is positief en optimistisch ingesteld. Ze zoekt altijd naar oplossingen en ziet kansen. Dit optimisme en energie geeft ze door aan haar omgeving. Ze is goed in het aangaan van verbinding met haar omgeving en krijgt mensen mee. Dit doet ze met focus op zowel het resultaat als op de mensen. Haar kracht zit in het innoveren en optimaliseren van processen, ontwikkelen van teams en de performance van mensen. Ze weet ontwikkelingen snel te vertalen naar visie, strategie en veranderprocessen. In haar besluitvorming en uitvoering is ze daadkrachtig en gaat ze voor realisatie van het resultaat samen met haar team.

Via Achmea is Mirelle in contact gekomen met WIFS. Zij gelooft in de kracht van diverse teams en het inzetten van de talenten en bundelen van talenten. Samen met WIFS wil ze werken aan vergroten van diversiteit en empowerment van vrouwen. Door verbinden, delen en inspireren!

Mirelle is geboren en getogen in het Brabantse Vught. Ze heeft commerciële economie in Utrecht. Mirelle woont met haar man en twee zoons in Vught en houdt veel van reizen, wandelen, lezen en koken.