Members login
aanmelden

Nanet Beumer

Bestuurslid

Nanet Beumer is sinds februari van dit jaar Head Digital van het Rijksmuseum. Daarvoor werkte zij sinds 2015 werkzaam voor APG, de grootste pensioenuitvoerder van Nederland en één van de grootste ter wereld. APG verzorgt de pensioenen van 4,5 miljoen Nederlanders. Daar werkt zij voor de Groeifabriek, de innovatietak van APG. En is verantwoordelijk voor de business development en groei van APG’s eerste startup: Kandoor.nl.  Een peer-to-peer platform dat mensen met weinig financiële kennis verbind aan professionals uit de financiële sector die hun kennis delen. 2017 was een succesvol jaar voor Kandoor. Zo groeide het platform naar een miljoen bezoekers, werden er meer dan 20.000 vragen beantwoord, diverse partnerships afgesloten en ontving Kandoor naast diverse finaleplaatsen (o.a. Accenture Innovation Awards) een ‘positive finance award’.

Hiervoor was Nanet al jaren actief als specialist in de marketingcommunicatie van diverse pensioenfondsen en verzekeraars. Zij ontwikkelde marketing strategieën om bij te dragen aan de positionering en klantcommunicatie van diverse grote pensioenfondsen.

Via haar eigen netwerk kwam Nanet in aanraking met WIFS en werd direct enthousiast om vanuit haar kennis en ervaring een bijdrage te leveren aan de gedachtegoed van WIFS. De unieke manier waarop professionele vrouwen elkaar ontmoeten en stimuleren in de financiële sector heeft voor haar een absolute meerwaarde. Sinds 2018 is zij bestuurslid met verantwoordelijkheid voor de communicatieportefeuille, die zij samen met een gedreven communicatiecommissie beheert. 

Nanet woont met haar twee kinderen in Amstelveen. In haar vrije tijd gaat ze graag op stap met vriendinnen, is een fanatiek hardloper, doet aan yoga en bezoekt vaak musea.