Members login
aanmelden

Natalia Goncharova

Bestuursvoorzitter

Natalia Goncharova is van Russische afkomst en woont sinds 2001 in Nederland. Voordat Natalia naar Nederland kwam, vervulde zij in Rusland diverse functies in het bedrijfsleven en was zij werkzaam als Associate Professor Economie aan de universiteit van Stavropol. Natalia is gepromoveerd in de kwantitatieve economie aan de universiteit van Wageningen (University & Research centre). Sinds 2007 is zij werkzaam bij ABN AMRO, momenteel als Director Structured Finance, Risk & Portfolio Management.
 
In haar huidige functie vervult zij zowel op strategisch als op tactisch niveau een brugfunctie tussen Corporate & Institutional Banking en Risk Management. Natalia’s kracht ligt in het verbinden van mensen en het creëren van draagvlak door het benoemen van gemeenschappelijke doelen voor de lange termijn. Natalia geeft vanuit vertrouwen invulling aan haar rol als coach voor haar medewerkers. Daarnaast is zij een kritische sparringpartner van het senior management van ABN AMRO in haar rol als voorzitter van verschillende bankbrede overleggen.
 
WIFS helpt Natalia haar zakelijke- en sociale netwerk op een prettige manier te verbreden en te verrijken. Als bestuursvoorzitter is zij, onder andere, de kartrekker van de WIFS onderzoeksportefeuille, waarin samen met Hay Group onderzoek wordt gedaan naar succesvol vrouwelijk leiderschap. Tenslotte vervult Natalia een belangrijke rol in het partnershipbeleid van WIFS. Zij maakt, ook bij WIFS, graag optimaal gebruik van haar verbindend vermogen.
 
Natalia is getrouwd en moeder van een dochter. In haar vrije tijd rijdt zij paard, leest zij graag en bezoekt zij regelmatig musea.