U bent hier:

Executive Lunch met Geeke Feiter

Executive Lunch met Geeke Feiter
Georganiseerd doorWIFS
LocatieBordewijklaan 2, Den Haag
Datumdonderdag 6 oktober 2022

Om in te schrijven dient u ingelogd te zijnOp donderdag 6 oktober organiseert WIFS haar derde executive lunch van het jaar. Dit keer met Geeke Feiter, Directeur van het Verbond van Verzekeraars. 

Geeke is in 1971 geboren in Twente en heeft haar middelbare schooltijd doorgebracht in Enschede. Na afronding van haar studie Bouwkunde aan de Technische Universiteit in Delft trad zij als management trainee in dienst bij ING Groep en vervulde daar verschillende functies in het verzekeringsbedrijf in binnen- en buitenland. De laatste jaren bij NationaleNederlanden was zij verantwoordelijk voor het particuliere Schade bedrijf in Nederland en België. In 2017 en 2018 heeft Geeke zich als algemeen directeur van Centrum Veilig Wonen in Appingedam in opdracht van NAM als uitvoeringsorganisatie ingezet voor de schadeafwikkeling en versterkingsopgave in het Groninger gasveld.

Nu deze activiteiten per 1 januari 2019 volledig in overheidshanden zijn gekomen, is zij teruggekeerd naar de verzekeringssector. Wederom op het snijvlak van publiek en privaat en met de ambitie om met inzichten uit de sector bij te dragen aan de uitdagingen waar onze maatschappij voor staat. Maar ook om een setting te creëren waarin de sector op een gezonde en duurzame wijze haar bijdrage kan blijven leveren. Haar affiniteit met de Schadeverzekeringssector en passie voor technologie komt ook tot uitdrukking in haar portefeuille binnen het Verbond, waaronder Schade, innovatie en nieuwe risico’s zoals klimaatverandering.

Wij kijken ernaar uit om met Geeke en WIFS-leden het gesprek aan te gaan over Geeke’s ervaringen en drijfveren, samen op het Verbond van Verzekeraars kantoor in Den Haag onder het genot van een door het Verbond verzorgde lunch. Schrijf je dus nu in!

Datum en tijd: Donderdag 6 oktober tussen 12.00 en 13.30

Locatie: Verbond van Verzekeraars kantoor
Bordewijklaan 2
2591 XR Den Haag

Ervaar jij problemen met het inloggen op de website, maar wil jij wel bij dit event aanwezig zijn? Vul dan dit formulier in.