U bent hier:

Positive Finance Day

Positive Finance Day
Georganiseerd doorDazure
LocatieVNAB Kennis- en Ontmoetingscentrum (Boompjes 251, 3011 XZ Rotterdam)
Datumwoensdag 21 september 2022

Om in te schrijven dient u ingelogd te zijnOp woensdag 21 september organiseert Dazure voor de vijfde keer de Positive Finance Day!

Zij nodigen de WIFS community graag uit voor deze dag.
De Positive Finance Day vindt op 21 september plaats bij het VNAB Kennis- en Ontmoetingscentrum (Boompjes 251, 3011 XZ Rotterdam). De ontvangst is om 13:00 uur en het programma starten we om 13:30 uur. De middag eindigt om 17:00 uur waarna we tijdens een borrel gezellig kunnen napraten. Het belooft een bijzondere middag te worden met inspirerende sprekers en Allianz als host. We hopen dat je erbij bent! We nodigen je graag uit! Dit betekent dat je kosteloos aan deze middag kan deelnemen. Geef de naam 'Dazure' door bij je aanmelding en schrijf je hier in.
Let op: er is een beperkt aantal plaatsen. 

Er zijn alvast twee inspirerende sprekers bekend gemaakt.
Wat zij te vertellen hebben, wil je echt horen!

 
Joline Heusinkveld van WomenInc. 

Gaat in op het verbeteren van de economische positie van vrouwen in Nederland. Hoe staat het ervoor in Nederland? Hoe vergroten we financieel bewustzijn onder vrouwen? En wat is er nodig om een inclusiever financieel speelveld te creëren?

 
Eline Hesse (duurzaam belegger)

Zij vertelt je over haar zoektocht en strijd om haar vermogen, gekregen van haar vader die bij Shell werkte, duurzaam te investeren.
Wat kun je als investeerder doen om de wereld een stukje beter te maken?