U bent hier:

Dive In festival - dinsdag 27 september

Dive In festival - dinsdag 27 september
Georganiseerd doorWIFS
LocatieDigitaal
Datumdinsdag 27 september 2022

Om in te schrijven dient u ingelogd te zijnOok dit jaar organiseert WIFS tijdens Dive In op 27, 28 en 29 september weer een aantal mooie online en fysieke events. Als lid kun je ook deelnemen aan alle andere Dive In events die internationaal worden georganiseerd. Maar je kunt je vanaf nu ook inschrijven voor een van onze eigen events! Vol = vol dus zorg dat je snel inschrijft!

Op dinsdag 27 september verzorgen we om 15.00 uur een online programma met te gast Mpanzu Bamenga, winnaar de Mensenrechtenprijs 2021, Boardmember Global compact SDG Young Leaders Board. Het programma bevat een lezing over inclusie en etnisch profileren. De voertaal voor dit event is Engels.

Download het programma.

Het thema voor het Dive In festival 2022 is Building Braver Cultures.
Brave cultures binnen de financiële sector betekent bewustwording van die belangrijke positie in de samenleving en de moed om een bijdrage te willen leveren aan de uitdagingen waar we nu als samenleving voor staan. Dit vraagt een andere attitude van financiële bedrijven, om zich op een andere manier te verhouden tot klanten, markten, het beschikbaar stellen van geld en het verdedigen van risico’s. Dit vraagt om gebalanceerd leiderschap met ruimte voor diversiteit en meerdere perspectieven.

 

Ben jij lid van WIFS? Dan kun je gratis deelnemen aan dit event. Meld je aan in de portal en schrijf je in!
Ben jij geen lid van WIFS? Geen zorgen, ook jij kunt deelnemen aan dit event. De kosten hiervoor bedragen €15.

Aanmelden zonder lidmaatschap doe je hier