U bent hier:

Kalender

Inspiratiesessie leiderschapsprogramma

Aanmelden voor niet-leden van WIFS: https://www.wifs.nl/nl/formulieren/inspiratiesessie-leiderschapsprogramma

Afsluitende meeting mentorprogramma

Het is tijd voor de laatste bijeenkomst van het mentorprogramma. Het belooft weer een inspirerende bijeenkomst te worden waarvan de details binnenkort bekend worden gemaakt. 

Kick-off leiderschapsprogramma [6]

Op 20 september 2023 vindt van 16:00 - 17:30 de kick-off van de nieuwe groep changemakers plaats. Het leiderschapsprogramma wordt gezamenlijk gestart en alle benodigde informatie wordt gedeeld, naast dat uiteraard de groep elkaar leert kennen. 

Dive In - dinsdag - online event

Na de succesvolle Dive In events van 2021 & 2022 host WIFS ook dit jaar weer de Nederlandse events van dit internationale festival. Op dinsdag host WIFS, in samenwerking met de ASN bank, een digitaal event. 

Dive In - woensdag - live event

Na de succesvolle Dive In events van 2021 & 2022 host WIFS ook dit jaar weer de Nederlandse events van dit internationale festival. 

Dive In - donderdag - online event

Na de succesvolle Dive In events van 2021 & 2022 host WIFS ook dit jaar weer de Nederlandse events van dit internationale festival. 

Start mentorprogramma

In het najaar start een nieuwe ronde van het WIFS mentorprogramma

Leiderschapsprogramma - journey dagen [6]

In november 2023 start weer een nieuwe ronde van het leiderschapsprogramma! Ben jij een changemaker? Wil jij bijdragen aan de 50/50 ambitie en het verschil maken in jouw organisatie? Ben jij er klaar voor om een stap te zetten in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling? Je leest hier meer over het leiderschapsprogramma.

Nieuwjaarsborrel

We starten het jaar 2024 met een nieuwsjaarborrel.

Accelerate 50/50

De helft van de wereldbevolking bestaat uit vrouwen, de helft van de Nederlandse bevolking bestaat uit vrouwen, de helft van de klanten van de financiële dienstverleners bestaat uit vrouwen, de helft van de werknemers van de financiële dienstverleners bestaat uit vrouwen. Dus waarom bestaat de helft van de bestuurders in financiële dienstverlenende bedrijven niet uit vrouwen?

Algemene Ledenvergadering (online)

Wil jij meedenken én beslissen over de toekomst van WIFS? Save the date en meld je snel aan. De eerste ALV van 2024 zal plaatsvinden op donderdag 25 april. 

WIFS Executive Drinks - Indra Frishert

Op vrijdag 21 juni organiseren we weer een Executive Drinks borrel. 

Dive In 2024

Save the Date: DiveIn Festival 2024