U bent hier:

Dive In festival 2021

24/09/2021

We kijken terug op 2 mooie dagen waarin we diverse en energieke sprekers ontvingen. Mogelijk heb je niet (alle) onderdelen kunnen bijwonen maar wil je een of meerdere onderdelen nog eens terugkijken of terugluisteren. Bijvoorbeeld tijdens een wandeling of in de file of lekker in je luie stoel? Hierbij daarom een korte terugblik met de links naar de onderdelen.

Woensdag
Op woensdag verzorgde Fi Herder een interactieve inspiratie sessie over je impact als leider en hoe je kwaliteiten die je in je hebt kunt versterken om je impact te vergroten. Ze introduceerde ook het WIFS onderzoek naar vrouwelijk leiderschap wat we komende maanden verder gaan uitrollen. Binnenkort meer hierover!

Donderdag
Op de tweede dag zonden we live uit vanuit Rotterdam waarbij Elsemieke Havenga als dagvoorzitter in gesprek ging met Marianne Thieme over hoe zij met de Partij voor de Dieren de beweging op gang gebracht en gezorgd dat duurzaamheid en dierenwelzijn op de politieke agenda staat. Waar liep ze tegen aan en hoe bereikte ze haar resultaat?

Daarna nam Merel van Vroonhoven het stokje over en zij nam ons mee in het verloop van haar carrière, hoe het is het als een van de eerste vrouwelijke bestuurders te acteren in een overwegend mannenwereld. En hoe kwam zij tot haar stap naar het onderwijs. Zij schreef hierover ook haar eerste boek “De stap”.

Onze laatste gasten waren Faisal Setoe en Ugur Pekdemir in gesprek over hoe zij hun rol pakken in het creëren van een meer duurzame en diverse manier van leidinggeven in de financiële wereld.

Wil je dit terugluisteren of terugkijken, klik dan hier