U bent hier:

International Womensday: Top 50 Women in Sustainable Finance

10/03/2022

Op Internationale Vrouwendag organiseerde WIFS een prachtig event met als thema vrouwelijke leiderschap en duurzaamheid.

Voorzitter van bestuur Diana Zandbergen ontving diverse gasten aan haar tafel in het bijzondere en duurzame pand van Triodos in Zeist. Zij ging in gesprek met meerdere dames van Triodos over het realiseren van hun missie op het gebied van duurzaam bankieren en de rol van vrouwen hierin. Daarnaast sprak keynote spreker Edith Aldewereld over het belang van vrouwelijk leiderschap en de noodzaak om de financiële sector te verduurzamen.

Het absolute hoogtepunt van deze dag was natuurlijk de lancering van de “Top 50 Women in Sustainable Finance”. Het initiatief tot het maken van deze lijst kwam 2 jaar geleden van Nicolette Loonen, ook dit jaar koos de jury uit vele inzendingen weer 50 inspirerende boegbeelden die zich inzetten voor “Goed Geld”. De volledige lijst en een aantal persoonlijke interviews met genomineerde vrouwen vind je in het speciale themanummer van Lof magazine.

Lof magazine, heb jij ‘m al?
Niet alleen de “Top 50 Women in Sustainable Finance” werd op Internationale Vrouwendag gelanceerd, ook het speciale themanummer van Lof. In dit magazine van ruim 100 pagina’s wordt deze lijst toegelicht maar vind je ook bijzondere verhalen, gesprekken met toegewijde experts en inspirerende artikelen.
 
Als WIFS lid mag je dit magazine gratisontvangen! Laat je inspireren en bestel nu het magazine door een mailtje te sturen met je naam én adres naar info@wifs.nl