U bent hier:

WIFS leiderschapsprogramma: meld je nu aan voor één van de laatste plekken!

29/10/2021

WAT ALS….
we vrouwelijke power ‘for good’ kunnen ontsluiten? Wat als we een nieuw verhaal kunnen creëren dat inclusief en divers is? Zodat we samen een verhaal van mogelijkheden creëren dat het beste van het vrouwelijke én mannelijke combineert?

Bekijk hier de video.

Ben jij de changemaker die we zoeken?
Voor de eerste ronde van het WIFS leiderschapsprogramma zoeken we tussen de 10-14 changemakers die zich in willen zetten voor een toekomst waarin vrouwelijke kwaliteiten in leiderschap net zo’n belangrijke rol innemen als de mannelijke. Ben jij werkzaam in de financiële sector of draag je deze een warm hart toe? Voel je dat er verandering nodig is en ben je bereid in jouw organisatie het verschil te maken? En vind je het fijn om dit niet alleen te doen, maar met een bruisende community?

Meld je dan aan voor het WIFS leiderschapsprogramma
Het WIFS leiderschapsprogramma zorgt ervoor dat je:

  • Jouw potentieel optimaal gaat benutten. Het geeft je de middelen & kracht voor jouw ontdekkingsreis. 
  • Samen met anderen in het programma de vrouwelijke power ontsluit, zodat we samen een nieuw verhaal creëren waarin de balans tussen vrouwelijke en mannelijke kracht optimaal is. Dit nieuwe verhaal is er één van mogelijkheden.
  • Een nieuwe werkelijkheid creëren van waaruit we samen verandering 'for good' in gang zetten binnen jouw organisatie, de financiële sector en de hele wereld.

Praktische informatie
Het WIFS leiderschapsprogramma start met een programma van één avond en 2,5 dag. De locatie is centraal in Nederland. Het hele programma duurt van september 2021 tot juni 2022, met de journey op 29 en 30 september en 1 oktober en daarna drie terugkommomenten. In deze eerste ronde is de voertaal van het programma Nederlands. De tweede journey start in januari 2022. Het hele programma duurt van januari 2022 tot oktober 2022, met de journey op 10, 11 en 12 januari en daarna drie terugkommomenten. De voertaal is afhankelijk van de deelnemers.

De investering is € 3.500,- ex btw voor de journey inclusief drie terugkommomenten. De early birds van de 1e groep betalen € 3.250,- ex btw.

Heeft jouw bedrijf het nieuwe bedrijfslidmaatschap van WIFS, dan heb je als organisatie al recht op één plek zonder dat daar extra kosten aan verbonden zijn!

Meer informatie en inschrijven
Hier vind je meer informatie. Heb je vragen of wil je je inschrijven? Mail dan naar Mirelle van Gemert. Inschrijven voor het leiderschapsprogramma kan tot en met 3 september. Om ervoor te zorgen dat iedereen met de juiste verwachtingen instapt en we met een groep gelijkgestemden het programma doen, krijg je eerst een telefonisch intake met Peter Paul Leutscher van RedZebra.