U bent hier:

Mirelle van Gemert-Engelbert

Directeur

Mirelle van Gemert-Engelbert (48 jaar) werkte ruim 16 jaar bij Achmea. Hier heeft zij lange tijd gewerkt in diverse management rollen vervuld op het gebied van marketing, sales, acceptatie en claims op het gebied van schadeverzekeringen. Haar laatste functie hier vervulde ze binnen Zilveren Kruis, de zorgverzekeraar van Achmea, als senior manager Zorginkoop. Hierin was zij verantwoordelijk voor de integrale inkoop van zowel eerste als tweedelijns zorg.

Vanaf september 2022 werkt Mirelle als zelfstandige in diverse sectoren als interimmanager en organisatie adviseur. Zij houdt zich bezig met de ontwikkeling van organisaties, teams en medewerkers op het gebied van strategie en leiderschap.

Mirelle is positief en optimistisch ingesteld. Ze zoekt altijd naar oplossingen en ziet kansen. Deze positiviteit en energie geeft ze door aan haar omgeving. Ze is goed in het aangaan van verbinding met haar omgeving en krijgt mensen mee. Dit doet ze met focus op zowel het resultaat als op de mensen. Haar kracht zit in het innoveren en optimaliseren van processen, ontwikkelen van teams en de performance van mensen. Ze weet ontwikkelingen snel te vertalen naar visie, strategie en veranderprocessen. In haar besluitvorming en uitvoering is ze daadkrachtig en gaat ze voor realisatie van het resultaat samen met haar team.

Via Achmea is Mirelle in contact gekomen met WIFS. Zij gelooft in de kracht van diverse teams en het inzetten en bundelen van talenten. Samen met WIFS wil ze werken aan vergroten van diversiteit en empowerment van vrouwen. Door verbinden, delen en inspireren!

Mirelle is geboren en getogen in het Brabantse Vught. Ze heeft commerciële economie in Utrecht gestudeerd. Mirelle woont met haar man en twee zoons in Vught en houdt veel van reizen, wandelen, yoga, lezen en koken.

LinkedIn: Mirelle Van Gemert
E-Mail: mirelle.van.gemert@wifs.nl

Events

 • WIFS Executive Drinks

  21 juni 2024
  Inschrijving geopend
  Bekijken
  WIFS Executive Drinks
 • Dive In 2024

  24 september - 26 september 2024
  Inschrijving geopend
  Bekijken
  Dive In 2024

Nieuws

 • Nominaties Top 50 Women in Sustainable Finance 2024 van start

  Geplaatst: 01 mei 2024
  Algemeen
  DiveIn
  Lees meer
 • Accelerate 50/50: gendergelijkheid als katalysator voor duurzame verandering in de financiële sector

  Geplaatst: 08 maart 2024
  Activiteiten
  Algemeen
  Lees meer
 • WIFS inspireert Diversiteit en Innovatie in de Financiële Sector

  Geplaatst: 30 september 2023
  Activiteiten
  Algemeen
  DiveIn
  Lees meer