Members login
aanmelden

Partnerships

Met de ambitie om met behulp van een betere balans tussen feminiene en masculiene waarden een bijdrage te leveren aan herstel van de financiële sector, staat WIFS zeker niet alleen. Met een aantal vooraanstaande partijen heeft WIFS partnerships afgesloten om onze ambitie, en die van onze partners, gezamenlijk te verwezenlijken!

Met Topvrouwen.nl heeft WIFS een samenwerkingsovereenkomst.
Samen met WIFS zorgt Topvrouwen.nl ervoor dat topvrouwen in Nederland zichtbaar worden en stimuleren zij organisaties meer vrouwen in hun boardroom te benoemen.

WIFS heeft partnerships met de volgende partijen:

Talent naar de Top
Het partnership met Talent naar de Top biedt WIFS-leden handvatten voor het versterken van de WIFS kernwaarden. Hiermee krijgen de ondertekenaars van Talent naar de Top en WIFS-leden toegang tot elkaars netwerken en expertise.

NCD
Samen met de NCD (Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren) zet WIFS zich in om diversiteit in leiderschap binnen organisaties te bevorderen.

Nederlands Debat Instituut
De samenwerking met het Nederlands Debat Instituut bestaat uit het gezamenlijk organiseren van evenementen en het aanbieden van diensten die WIFS-leden nog meer in hun kracht zet en hun professionele zichtbaarheid vergroot.

Partners at Work
Onderdeel van empowerment van de WIFS-vrouw is dat zij in een baan en werkomgeving functioneert waarin haar talent maximaal tot bloei komt. Met ingang van 1 september 2017 zijn Women in Financial Services (WIFS) en Partners at Work executive search een exclusief partnership aangegaan.