Members login
aanmelden

Executive Search

WIFS heeft als missie om middels een betere balans van feminiene en masculiene waarden een bijdrage te leveren aan herstel van de financiële sector. Eén van de manieren waarop WIFS dat wil bereiken is door vrouwen te ‘empoweren’.  Onderdeel van empowerment van de WIFS-vrouw is dat zij in een baan en werkomgeving functioneert waarin haar talent maximaal tot bloei komt. Wij zijn dan ook trots op onze samenwerking met een tweetal Executive Search bureaus. Wij verwachten met deze partnerships de benoemingen van vrouwen op executive posities binnen de financiële sector te kunnen stimuleren.

De Executive Search bureaus waaraan WIFS zich heeft verbonden zijn allen kwalitatief hoogstaande bureaus en uniek in haar (markt) benadering en organisatie. Wij zijn ervan overtuigd dat wij juist met de keuze voor deze verschillende bureaus,  ook hier de kracht van diversiteit ten volle benutten.  De samenwerking  is aangegaan voor een periode van één jaar, waarna deze wordt geëvalueerd en indien nodig aangescherpt.

Van der Laan & Company

Van der Laan & Company is een executive search bureau met een missie:  het vinden en verbinden van mensen die het  verschil kunnen maken. De partners onderscheiden zich  in de kwaliteit van de search en van de voorgedragen kandidaten.   Zij hebben bovendien het lef om kandidaten voor te dragen met (soms) afwijkende profielen maar met alle capaciteiten , en  vooral met de persoonlijke eigenschappen om succesvol te zijn. Van der Laan  & Company  maken zich daarbij sterk voor diversiteit: man/vrouw, bi-cultureel en Nederlands, jong en oud. Door hun netwerk zijn zij optimaal gepositioneerd om vrouwelijke leiders te identificeren. Daarnaast zijn de partners ervaren in assessments volgens de Talent Motivatie Analyses (TMA) methode  voor kandidaten en opdrachtgevers, individueel en in teamverband. 

Partners at Work

Partners at Work is een executive search bureau voor topfuncties in de financiële sector. Sinds de oprichting in 2003 heeft het kantoor honderden posities ingevuld in de top en subtop van de financiële sector. Partners at Work onderscheidt zich met een eigentijds netwerk en een integere, persoonlijke benadering gericht op lange termijn doelstellingen voor opdrachtgever en kandidaat. Partners at Work bemiddelt mannen én vrouwen en voert een actief beleid om vrouwen zichtbaar te maken voor senior functies.