Members login
aanmelden

Partners at Work

WIFS heeft als missie om middels een betere balans van feminiene en masculiene waarden een bijdrage te leveren aan herstel van de financiële sector. Eén van de manieren waarop WIFS dat wil bereiken is door vrouwen te ‘empoweren’. Onderdeel van empowerment van de WIFS-vrouw is dat zij in een baan en werkomgeving functioneert waarin haar talent maximaal tot bloei komt. Wij zijn dan ook trots op onze exclusieve samenwerking met Executive Search bureau Partners at Work. Wij verwachten met dit partnership de benoemingen van vrouwen op executive posities binnen de financiële sector te kunnen stimuleren.

Partners at Work

Met ingang van 1 september 2017 zijn Women in Financial Services (WIFS) en Partners at Work een exclusief partnership aangegaan.

Partners at Work is het executive search bureau voor topfuncties in de financiële dienstverlening. Sinds de oprichting in 2003 levert Partners at Work een belangrijke bijdrage aan de zichtbaarheid van vrouwen voor topposities in de financiële sector. “Wij bemiddelen een nieuwe generatie leiders in bestuur, toezicht, directie, management en ervaren professionals. Onze opdrachtgevers zijn financiële instellingen (banken, verzekeraars), pensioenfondsen en –uitvoerders, asset managers, advocatenkantoren en consultancy bedrijven."

Partners at Work wordt geleid door Ingrid Reichmann en Josephine van der Vossen. Zij zijn beiden werkzaam geweest in de bank- en effectenwereld en hebben ruime ervaring in het vinden en selecteren van de juiste kandidaat voor een key positie. “Wij adviseren opdrachtgevers over het belang van diversiteit en begeleiden vrouwen in hun loopbaan naar de top. Met deze samenwerking leveren we een actieve bijdrage aan een positieve verandering in de financiële sector”.

LAATSTE NIEUWS EN ONTWIKKELINGEN

https://partnersatwork.nl/nieuws/