Members login
aanmelden

Nederlands Debat Instituut

Het partnership tussen WIFS en het Nederlands Debat Instituut bestaat uit een samenwerking tijdens verschillende evenementen. Bij deze gelegenheden deelt het Nederlands Debat Instituut zijn expertise op het gebied van het organiseren van interactieve bijeenkomsten, en leidt een ervaren dagvoorzitter deze bijeenkomsten. Het debatinstituut biedt diensten aan, die aanvullend aan het WIFS-aanbod vrouwen nog meer in hun kracht zetten en hun professionele zichtbaarheid vergroot. Het vertrouwen in de financiële sector is nog altijd gering, en WIFS is ervan overtuigd dat de inbreng van feminiene waarden een grote rol kan spelen bij het herstel van vertrouwen. Het is daarom goed als vrouwen meer van zich laten horen en er meer erkenning komt voor feminiene waarden.

Over het Nederlands Debat Instituut
Het Nederlands Debat Instituut is de nationale overtuigexpert. Sinds 1998 heeft het debatinstituut meer dan 80.000 professionals binnen bedrijfsleven en overheid geholpen met de verdere ontwikkeling van hun mondelinge overtuigingskracht. Met name de speciaal voor vrouwelijke professionals ontwikkelde Masterclass ‘De vrouw als spreker’ sluit uitstekend aan op de doelstelling van WIFS.
Tijdens de trainingen speelt debatteren een belangrijke rol. Dit omdat bij debatteren alle elementen van overtuigingskracht tegelijkertijd ontwikkeld worden. De trainingen zijn intensief en interactief: korte theorieblokken wisselen af met veel oefening. Omdat het debatinstituut gelooft in het adagium ´spreken leert men door te spreken´, zijn er ook na een training verschillende opties om spreekvaardigheid te blijven ontwikkelen. Zo ontvangen deelnemers na de training opfristips per mail en biedt het debatinstituut maandelijkse gratis oefenavonden.

Unieke korting op overtuigtrainingen
WIFS-leden ontvangen exclusief een unieke korting van 25% bij inschrijving voor de overtuigtrainingen van het debatinstituut. De trainingen zijn gericht op betere spreekvaardigheid en overtuigingskracht bij presentaties, vergaderingen of mediaoptredens. De blog van Else van Nieuwkerk (trainer van de masterclass ‘de vrouw als spreker’) over "Mannen, vrouwen en hun verschillen in overtuigtechnieken" is een mooie opwarmer.

De overtuigtrainingen van het debatinstituut zijn:
Masterclass ‘De vrouw als spreker’
Debatteren voor professionals (tweedaagse training)
Professioneel Pitchen
Vakkundig Voorzitten
Succesvol bijeenkomsten leiden

Vermeld bij aanmelding de code ‘WIFS25OC’