Members login
aanmelden

Talent naar de Top

Tijdens het laatste event van 2017, De Kracht van het Netwerk, sloten wij een partnership met Talent naar de Top. Omdat meer vrouwen in de top van organisaties nodig zijn. Óók in de financiële sector, aldus Yelly Weidenaar, directeur van Talent naar de Top.

De missie van Talent naar de Top is om diversiteit en inclusiviteit in de top de norm te maken. Dit zorgt ervoor dat de besluitvorming en prestaties van het bedrijf verbeteren en dat de talenten van alle medewerkers worden benut.

Het partnership met Talent naar de Top biedt WIFS-leden handvatten voor het versterken van de WIFS kernwaarden. Hiermee krijgen de ondertekenaars van Talent naar de Top en WIFS-leden toegang tot elkaars netwerken en expertise. WIFS-leden krijgen toegang tot een breed aanbod aan trainingen zoals Inclusief Leiderschap en de leergang Van Talent naar Topvrouw. Én toegang tot netwerkevents zoals het Jaarcongres en inspiratiesessies. Door de krachten te bundelen vergroten we de inspanningen en het inzicht in de voortgang van de financiële sector.

Talent naar de Top ondersteunt organisaties op drie manieren. Allereerst met het Charter. Door het Charter Talent naar de Top te ondertekenen, leggen organisaties hun commitment en doelstellingen vast waarna zij jaarlijks op hun voortgang gemonitord worden. Samen vormen de ondertekenaars de community. Met cross company programma’s en bijeenkomsten zorgt Talent naar de Top ervoor dat deze voorhoede elkaar ontmoet, inspireert en motiveert. Daarnaast biedt Talent naar de Top advies en training gericht op het versterken van inclusief leiderschap.

 

LAATSTE NIEUWS EN ONTWIKKELINGEN

Internationale vrouwendag 2018: "de maat is vol"
Met krachtige uitspraken van Minister Van Engelshoven en prinses Laurentien kijkt Talent naar de Top terug op een succesvol 8e Topontbijt. Het gonsde door de zaal: het schiet echt niet op met het aandeel topvrouwen. Zonder harde maatregelen gaat het niet lukken. Het draagvlak voor een quotum wordt steeds groter.

Bekijk de video

Naar het artikel & foto's