Members login
aanmelden

YouBeDo.com

WIFS en YouBeDo trekken samen op als het gaat om donaties aan goede doelen. WIFS heeft de behoefte om steun te verlenen aan Mama Cash, een, van oorsprong Nederlands, vrouwennetwerk. Mama Cash was het eerste internationale vrouwenfonds in de wereld. Lees verder op onze Mama Cash pagina.

 


Op 11 mei 2015 werd de partnership overeenkomst tussen YouBeDo en WIFS getekend.

WIFS leest voor MamaCash

Rondom ieder WIFS event selecteren we een aantal boeken dat gerelateerd is aan het onderwerp. Deze kun je bestellen op de WIFS-pagina van YouBeDo en daardoor je steun verlenen aan MamaCash! Hartelijk dank voor je donatie. 

Over YouBeDo
YouBeDo droomt van een eerlijke en rechtvaardige wereld. Dat bereiken ze door te zorgen voor een nieuwe geldstroom. Dit geld komt terecht bij mensen en dieren die het nodig hebben of wordt ingezet voor het behoud van onze natuur.
YouBeDo staat voor:

  • You can make a difference
  • Be the change
  • Do it now

Deze geldstroom ontstaat doordat YouBeDo.com 10% van elk aankoopbedrag doneert aan het goede doel dat de consument zelf kiest.

YouBeDo.com verkoopt dezelfde boeken (4 miljoen titels) voor dezelfde prijzen en onder dezelfde voorwaarden als andere online boekenaanbieders. Doordat jij als consument dezelfde prijs betaalt, gaat 10% van je aankoopbedrag naar een goed doel zonder dat het je iets extra’s kost.

WIFS is trots op haar partnership met YouBeDo omdat het bijdraagt aan de ondersteuning van Mama Cash, het vrouwennetwerk dat wij een warm hart toedragen.