Members login
aanmelden

Podcast

WIFS podcast

De WIFS podcast beluister je op Spotify of iTunes.

Aflevering 1: Vrouwelijke power - nu meer nodig dan ooit

In deze podcast is voorzitter Diana Zandbergen in gesprek met Nicolette Loonen, die WIFS heeft opgericht. Ze spreken over het thema nieuw leiderschap. Juist tijdens de coronacrisis hebben we behoefte aan leiderschap met een visie op duurzaam herstel. We moeten meer oog hebben voor het grotere geheel en ons meer richten op de lange termijn, in plaats van de korte. De focus op de lange termijn en compassie zijn de essentie van vrouwelijke power, die zowel in mannen als vrouwen zit. Over dat en meer gaat deze eerste aflevering.


Aflevering 2: Het WIFS leiderschapsprogramma

In deze podcast spreken Mirelle van Gemert en Fionnuala Heder-Wynne over vrouwelijk leiderschap. En ze delen het nieuws: binnenkort start het leiderschapsprogramma van WIFS. Mirelle en Fionnuala hebben het over hoe vrouwelijke power in leiderschap het verschil maakt en de wereld beter maakt.

Mirelle van Gemert is bestuurslid van WIFS. Fionnuala Herder-Wynne is partner van de RedZebra Group, Fellow of Oxford Leadership en dialoog facilitator voor het European Leadership Platform.

 

Afbeelding podcast.png