Members login
aanmelden

Podcast

WIFS podcast

De WIFS podcast beluister je op Spotify of iTunes.

Aflevering 1: Vrouwelijke power - nu meer nodig dan ooit

In deze podcast is voorzitter Diana Zandbergen in gesprek met Nicolette Loonen, die WIFS heeft opgericht. Ze spreken over het thema nieuw leiderschap. Juist tijdens de coronacrisis hebben we behoefte aan leiderschap met een visie op duurzaam herstel. We moeten meer oog hebben voor het grotere geheel en ons meer richten op de lange termijn, in plaats van de korte. De focus op de lange termijn en compassie zijn de essentie van vrouwelijke power, die zowel in mannen als vrouwen zit. Over dat en meer gaat deze eerste aflevering.


Aflevering 2: Het WIFS leiderschapsprogramma

In deze podcast spreken Mirelle van Gemert en Fionnuala Heder-Wynne over vrouwelijk leiderschap. En ze delen het nieuws: binnenkort start het leiderschapsprogramma van WIFS. Mirelle en Fionnuala hebben het over hoe vrouwelijke power in leiderschap het verschil maakt en de wereld beter maakt.

Mirelle van Gemert is bestuurslid van WIFS. Fionnuala Herder-Wynne is partner van de RedZebra Group, Fellow of Oxford Leadership en dialoog facilitator voor het European Leadership Platform.
 

Aflevering 3: Ondernemer Anouk Schaap spreekt over gebalanceerd leiderschap
Het jonge, ondernemende geluid van WIFS. Dat hoor je in deze derde podcast, waarin bestuurslid Lievijne Neuteboom in gesprek is met Anouk Schaap. Lievijne en Anouk kennen elkaar van Young WIFS, dat inmiddels onderdeel is van WIFS.

Anouk begon op haar 25e in de financiële sector. Inmiddels heeft zij haar eigen bedrijf en werkt zij als leiderschapscoach en trainer. Ook spreekt ze regelmatig voor publiek over dit onderwerp. Hoe heeft zij de overstap van manager naar het ondernemerschap ervaren? Hoe is zij gekomen tot dit succesvolle bedrijf, waarbinnen feminiene waarden centraal staan? Dat en meer deelt zij in deze podcast. En natuurlijk horen we haar visie op gebalanceerd leiderschap.
 

Afbeelding podcast.png