Members login
aanmelden

Nieuws

Terugblik Young WIFS Event - EY

 

Op 6 april 2017 vond het Young WIFS event “Artificial Intelligence, Big data en Data Analytics” plaats bij EY met Beatriz Sanz Saiz als spreker! We hebben naast de presentatie van Beatriz genoten van input van de aanwezigen tijdens de Workshopsessie waar goede discussies op gang kwamen over de toekomst van het bankensysteem met de invloeden vanuit big data en artificial intelligence. Het was geruststellend te horen dat de meesten positief bleven over de inzet van mensen in plaats van robots.

 

 

 

Meet-up bij Kempen over 'disruption in financial markets and the opportunity it offers'

Meet-up bij Kempen over 'disruption in  financial markets and the opportunity it offers'

Op 20 september vond er een meet-up plaats van Young WIFS bij Kempen in Amsterdam.

Anneka Treon (Managing Director Kempen Securities) opende het event met een inspirerend verhaal over haar explosieve carrièreontwikkeling. Haar geheim? Het creëren van onderling respect binnen de organisatie.

Lees verder

We are going green!

We are going green!

Duurzaamheid staat in de financiële sector hoog op de agenda, maar wat houdt dit eigenlijk in de praktijk in? Is het een marketing label of zijn we echt duurzaam bezig in onze sector?

 

Lees verder

Workshop You!

Workshop You!

Op 19 maart organiseert YoungWIFS in samenwerking met het adviesbureau &Samhoud een interactieve workshop om je te inspireren en te helpen in het verkennen, ontwikkelen en realiseren van je persoonlijke visie.

Lees verder

Terugblik YoungWIFS event 1 mei 2014

Terugblik YoungWIFS event 1 mei 2014

Donderdag 1 mei 2014 vond het tweede netwerkevent van Young WIFS, Entrepreneurs are the heart of financial organizations, plaats bij Robeco in Rotterdam.

Lees verder

Young WIFS van start

Young WIFS van start

Bij de start van hun carrière beginnen we allen met dezelfde schone lei, tenminste zo lijkt het. Want al snel lopen de ontwikkelpaden uiteen. Allerlei redenen worden genoemd waarom vrouwen niet hetzelfde carrière pad volgen als mannelijke collega's en er uiteindelijk zelfs voor kiezen de financiële sector verlaten. Genoeg redenen om naast WIFS ook Young WIFS op te richten.

Lees verder